For bestilling eller spørsmål ring 69 10 23 00        Frakt belastes ved stykkgodssendinger
Gratis frakt over 2500,- eks. mva.
 til gratis frakt
Du har gratis frakt!

Økonomi-deler AS – over 45 år med traktordeler 1975 – ……..


Litt om firmaet
Økonomi-deler AS ble grunnlagt i 1975 av Gunnar Wilskog. Det hele startet med direkte import og salg av deler til Massey Ferguson, men etterhvert har vareutvalget vokst til å omfatte reservedeler til de aller fleste traktormerker i Norge. På utstyrsiden har også vareutvalget blitt ganske omfattende. Her leverer vi kraftoverføringsaksler, hydraulikksentraler og sylindere, hytteruter og redskapsfester for å nevne noe. Vi leverer også bildeler. I dag er det 40 ansatte i firmaet. Daglig leder er Robin Wilskog.


Rask levering
Vi har et stort og effektivt lager på over 4000m² som sørger for rask kundebetjening. Som regel blir delene sendt samme dag!
Salget foregår idag via telefon 69 10 23 00, nettbutikk og i vår butikk. Uansett hvordan du kontakter oss vil du få rask og kyndig hjelp fra våre mange kundeveiledere. Vi vet at både tid og penger teller!


Traktordeler du sparer penger på
Økonomi-deler leverer parallellimporterte deler. Dette betyr kvalitet til riktig pris. I tillegg leverer vi en god del merkevarer, som Mahle startere, LUK clutcher, Cobo seter,EFApaint (Esbjerg) lakk, Byberg toppstag, Lilleseth kjettting, Oregon etc.

 

 

 

Search engine powered by ElasticSuite © 2021 Økonomi-deler AS • Betal med Visa, Mastercard eller Vipps